Studio Pranas lärare

Lisa

Lisa är grundare av Studio Prana. ”Jag är mamma till tre fantastiska barn och inser att yogan finns med oss varje dag, vad vi än gör. Yoga är så mycket mer än bara rörelser (asanas). Jag har yogat största delen av mitt vuxna liv och 2016 bestämde jag mig för att börja jobba mot min dröm; att bli yogalärare och öppna en egen studio. Så efter en rad olika utbildningar, kurser och workshops är jag äntligen här och kan dela med mig av allt jag lärt mig till dig!”

Emmi

Emmi gjorde sin första yogautbildning för sju år sedan i New Mexico, USA. Ganska direkt efter började hon att ge klasser på ett spa där hon också arbetade i receptionen. Snart blev det mer och mer yoga hon delade med sig av runt om i stan och sedan ett par år tillbaka ger hon yoga på heltid. Hon är utbildad inom Kundaliniyoga, Yinyoga, Gravidyoga, Eftergraviditets träning, Linjering och Assistering (Hatha) och Skapande Dans. Hon vill med sina klasser guida sina elever in i kroppen, genom andning, asanas (yogapositioner) och olika typer av meditationer. Med sin kurs i Yinyoga på studio Prana vill hon allra främst erbjuda ett tillåtande rum för djup avslappning och återhämtning.

Lena

Jag provade först yoga ett par terminer i början på 2000-talet, men det fastnade inte riktigt då. Men jag blev så småningom sugen att prova på nytt, så yogini på allvar sedan 2014 då
Ashtanga Yoga först lockade med sin fysiskt krävande stil. Efter ett tag insåg jag att yoga är mycket mer än bara det fysiska och ville lära mig mer. Samtidigt kände jag efter närmare ett decennium som vd på ett konsultföretag en stark önskan att prova på något nytt, och att satsa på en yogalärarutbildning var ett av mitt livs bästa beslut.
Jag vill alltid ge mina klasser ett skönt flow, lugnare eller starkare, med fokus på andning och säkert utövande. Jag ser med nya ögon på varje klass och strävar efter att tillhandahålla en
trygg plats där alla känner sig välkomna och lämnar klassen avslappnade, fokuserade och stärkta.
Jag gjorde min yogalärarutbildning (200h) på studion Urban OM i Stockholm, en bred och internationell utbildning med Hatha Yoga som bas. Vidareutbildningen i gravidyoga (50h,
prenatal & mama baby) gjorde jag också på Urban OM.